Hvorfor headhunting?

Headhunting – hodejakt

I følge Wikipedia så var hodejegere opprinnelig en generell betegnelse på enkelte folkeslag som angivelig praktiserte kannibalisme og/eller tok med seg hodet til sine beseirede motstandere som trofé.
I vår tid og kultur benyttes betegnelsen oftest om en spesiell gruppe personellrekrutteringsselskaper. Til forskjell fra tradisjonelle rekrutterings-selskaper benytter hodejegere sjeldent annonsering for å tiltrekke seg søkere til en stilling. I stedet blir markedet for aktuelle kandidater analysert og vurdert før de mest aktuelle kandidatene blir kontaktet direkte.

I Topsearch er vi eksperter på rekruttering med headhunting som metode.

Topsearch jobber med headhunting og ikke annonse eller database-baserte søk. Med headhunting mener vi aktivt søk etter profesjonelle individer som virkelig lykkes i sine roller i dag og bringer reell verdi til sine arbeidsgivere. Dette er kandidater som normalt ikke leser stillingsannonser eller legger inn sin CV i forskjellige jobbsøker-baser. Denne metoden gir raskere resultater og bedre kandidater til våre oppdragsgivere.

Våre kandidater

Vår erfaring er at de beste kandidatene er personer som lykkes i sin jobb i dag.

De har suksess, og er verdsatte medarbeidere som virkelig bidrar i sine roller i dag. Det er disse personene vi i Topsearch tar direkte kontakt med for å diskutere om vår oppdragsgivers stilling kan tilfredsstille personlige og karrieremessige målsetninger.

A-lagsspillerne

Sjansen for at disse A-lagsspillerne bruker mye tid på «stilling-ledig»-annonser er minimal.

Karriereutvikling

Sjansen for at de beste av de beste vil snakke fortrolig og direkte med oss om egen karriereutvikling er betydelig større.

Presentasjon

Sjansen for at vi i disse samtalene vil presentere vårt oppdragsgivers firma og muligheter er 100%

For arbeidsgivere

Raskere søk etter bedre kandidater – NÅ!

Ingen organisasjon er bedre enn det kompetansen til menneskene den består av tillater. Gjennom solid erfaring, vel utprøvd metodikk og et stort nettverk hjelper vi daglig bedrifter over hele Norge med å nå sine mål. Våre kunder sier vi gjør dette raskere og bedre enn de fleste, og at personlig service er viktig i en rekrutteringsprosess. Bruk litt tid på disse sidene for å lære om Topsearch, Hvorfor headhunting som metode er å foretrekke, og litt om våre kandidater og referanser.

For kandidater

Er du god til det du driver med – og vil videre i karrieren?

I Topsearch jobber vi hver dag med å matche kandidater med spennende arbeidsgivere. Vi har lang erfaring med å hjelpe flinke folk å nå sitt potensiale. Nettverket vårt blant seriøse og markedsledende arbeidsgivere er stort – mange av dem er våre kunder i dag.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale for å se om dine planer for fremtiden kan realiseres gjennom oss.

Godt sagt:

” .. if you´re going through hell – keep going….” - Sir Winston Churchill

Kontakt oss for nærmere avtale!

Kontakt oss